Reklame


 Aquascaping

Aquascaping er å dekorere akvariet med steiner, planter, røtter etc som er plassert estetisk og naturlig om hverandre.

Når man skal dekorere akvariet skal jo dette dekoreres som man selv ønsker det, men ønsker man å dekorere akvariet etter de ulike aquascape stilene så vil bildene under gi deg inspirasjon og ett utrolig dekorativt resultat om man får det gjennomført. Skal man kjøre igang ett aquascape akvarie krever dette like mye stell som det fisk krever, det må lukes og ryddes i plantene skal man unngå alger og gjerne tilsett CO2 for å virkelig få dette til ett gjennomført akvarium.


"Biotope"

En biotop er en etterligning og skal være så lik hvordan det naturlig ville sett ut i naturen, der man velger å bruke planter, stein, bunnsubstrat og fisk fra samme geografisk sted."Jungle"

Målet i denne stilen er å etterligne og kopiere jungel å er veldig populær blant akvarister. Plasser plantene tett å røtter som simulerer trær og du vil få din egen del av amazonas."Dutch"

Denne stilen skal da ikke etterligne noe, men skal ha en variasjon av blad baserte planter i ulike former og farger. Røtter og annen dekorasjon skal ikke være i denne stilen"Iwagumi"

Iwagumi er en stil Takashi Amano skapte, han ansees å være "the father of modern aquascaping". Denne stilen er veldig populær å skal simulere en større tilværelse da den innredes med detaljerte steiner og planter med små fiskPaludarium/vivarium

Paludarium er veldig likt akvarium, bare forskjellen her er att man har fokus på å simulere både naturen over og under vann, noe som vil skape en "biotope" tilværelse å er veldig dekorativt og helt klart undervurdert. Akvaria


 YouTube


Sjekk ut Akvaria's egen YouTube kanal Kontakt


Gi gjerne tilbakemelding.


Akvaria.no © 2015-2017 — all rights reserved.